teisipäev, oktoober 31, 2006

Vihmane koolipäev

Olin päev otsa pereteraapia kursusel. Tunded on väga segased. Nii mõnigi tõde, mida olin seni endastmõistetavaks pidanud, pöördus pea peale... Ärge lootkegi, et mina hakkan ükskord nõustajana teile kellelegi rääkima, et puue on HAIGUS ! Seda lõbu ma ei luba - ei endale ega teile. Erivajadus on ennekõike sotsiaalne probleem, siis alles meditsiiniline. Ja minu meelest kuulume KÕIK ühe või teise tunnuse põhjal riskigruppi. Elamine on üldse üks pagana riskantne tegevus - tont ise teab, mis meist saab, kui julgeme hommikul nina uksest välja pista:P

Soovin kõigile mõnusalt riskantset vihmast talve algust !

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nii kuri postitus...

Tiia ütles ...

Oli jah natuke kuri:. Aga ma arvan, et mul on õigus aeg-ajalt natuke kuri olla:) Ma lihtsalt ei suuda naeratada kõge peale, millega ma ei lepi. Aus mäng:)