esmaspäev, oktoober 16, 2006

Hea päev, mis lõppes Liisule väikese jamaga

Täna oli esimest päeva abistaja Liis. Siinsamas ühe blogi omanik:) Väga hästi sai hakkama, kuigi tema jutu järgi ta pabistas ülivõrdes:P Aga ma panin ta pluusivarrukatega proovile ka:D Rõõm on, et lõppudelõpuks kohtusime ka minu kodus, kuigi netis oleme midagi pool aastat suhelnud. Kahjuks unustas ta mobiili autosse, mis ta koju transportis. Liis, kui Sa nüüd loed, siis vaata oma postkasti, seal on täpne info mobla asukoha kohta.

Kallikalli

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Suur aitäh Sulle ja Sirlile :)
Aga põhimõtteliselt olin ma juba valmis homme hommikul marssima ükskõik millise kompanii esindusse ja küsima numbrit, millega telefoni tasuta kaasa saaks :P

Kihvt päev oli. Ja ma pabistan alati liiga palju :)

Kalli.
Liis