laupäev, oktoober 14, 2006

naerata nagu eile...

Kurb olen. Tõsiselt kurb.
On pisi jama sõbrannaga. Ausalt öeldes, mõlemad me pole süüdi, et hea asi keeras jamaks. See isegi pole lahkheli, see on lihtsalt ... on lihtsalt... kuid usun, et see laheneb. Ei rikku sõprust.
Kuid minu jaoks peab see selguse saama. Sest on asi tõsine. Ja kuna on tegemist gnld super10 negatiivsema kogemusega. esimene halvem kogemuse tagasiside. Võib-olla tõesti vanem daam, kes proovis super10-ga pesta, on puhtjuhuslikult millegile tundlikum ning ta mahub 0,03% hulka, kes ei saa gnld tooteid kasutada. Seda enam tuleks meil välja selgitada, milles probleem on. Usun, et ka gnld on huvitatud heaga, mis juhtus. Minu koostööpartnerid on nõus toetama ja mis iganes, kuid tundub, et asjaosalised, kes said negatiivse kogemuse, ei soovi edasi uurimist. Sellest on kahju, sest esimese hooga mõtlesid nad super10 viia ekspertiisi. Kui pakusin abi GNLD poolt, siis keeldus.

Minu koostööpartner Maarja :
"Esimene mõte, mis mul tuli, et KUI tõesti on tegemist juhusega, kus Super10 on inimesel allergia põhjustanud (päris välistada ei saa seda ju kunagi, nt. ise olin nooremas põlves RABARBRI suhtes allergiline, nüüd on tagasi andnud), tuleks asjaga kõigi huvides tõsiselt tegelda"
Samuti suhtlesime Sirliga ja Maarikaga. Ja usun siiralt, kui läheksime GNLD teadlasteni välja, siis on ekspertiiski olemas.
Super10 pudeli sisu kasutasid nad kahekesi. Järelikult mürk ta ei saanud olla! Lihtsalt ühel perenaisel on ehk mingi looduseaine vastu allergia ja selles pole keegi süüdi. See ilmnes just nüüd super10-ga.
Kahjuks.

CIF´ga on mürgitus olnud. Olen seda ise kuulnud.
Ariel on tekkitanud allergiat.

Kordan veelkord, et inimese ülitundlikkuse ega allergia vastu ei saa alati isegi mitte GNLD. GNLD ei ole imede ime täpselt samuti nagu ei ole imede imed reklaamis puhastusvahendid. Reklaam puhastusvahenditel on eelis see, et müüb reklaami kisa, mille peale enamus tarbijaid jooksevad neid ostma. Mõtlemata koostist või millest tehttud on. Ja kui käed katki ja silmad ajavad vett välja , vaevalt, et tuldakse sellepeale, et ajaxi pudel viia uurimisele. :) See on ju loomulik! Turvaline! Reklaam ei saa ometigi valetada!
Minagi ei kavatse GNLD ega muude firmade vahendite koostist uurida ega pähe õppida. Mina pole see, kes peab kõike teadma!
Palju teist teab, et ime fairy on mõnes lasteaias keelatud? Mina kuulsin sellest alles GNLD ühel koolitusel. Fairy ei tule loputades nõudelt maha ja laps sööb juba väikesest peale keemiat sisse fairy näol. Kuni sinnamaale oli fairy minugi lemmik aastaid! Jumaldasin teda, sest fairy on reklaamis imede ime! Kuigi mu jalad olid pestes lillad - mul ei tulnud pähegi, et fairyst... WC vahendid matsid mul hinge ja panid silmad valutama - minu jaoks oli normaalne see.
Nüüd on mul küsimus:
miks ükski reklaamitud puhastusvahend ei hoiata negatiivsuse eest?

GNLD puhastusvahendid küll ei ole imede imed. Nad on minu meelest GNLD tooted paremad ja kergemad käsitleda. Loodussõbralikumad, kuigi looduses ise on palju keemiat juba. Tahame või ei taha seda tunnistada.
GNLD tagastab toode raha , kui ilmneb tõsiasi, et inimesele see ei sobi poolel kasutamisel. Sest alati jääb võimalust, et inimene ei saa ühel või teisel tervise põhjusel toodet kasutada. Kuid see on mu meelest tõsine ohumärk inimesele enesele, milllega tuleb tegeleda ja edasi elada ning võimalusel lahendada iseendale positiivse(ma)ks.
Kõik ei saa olla GNLDlased!
Kuid GNLD on inimeste endi kogemuste reklaam nagu me soovitame: vaata head filmi, sest minule meeldis. Nüüd on inimese valik, kas nõustub või ei.

Tuli mage puhastusvahendite jutt. Ma ei tea, kas hirmutasin paljusid ära... :) Kuid arvan, 50 aastat GNLD võib usaldada. Firma ei soovi halba teadlikult.
Apsakaid juhtub meil igaühel vahel.
Palun edaspidi, kui kellegil tuleb veel negatiiveid kogemusi seoses mõne GNLD toodega, andke kohe märku ja otsime koos vastust.

Daamilt palun mina vabandust! Sest mina ega ta tütar ei oskanud ette näha seda, mis juhtus. Nüüd peaks aga tervisega korras olema.

Tunnen Maarjat ca 20 aastat ja alles nüüd sain teada, mis allergia tal oli :) Elu sees poleks mina ise seda välja nuputanud :) pakkudes talle rabarberikooki :) Seda polegi ma vist tõepoolest pakkunud, kui järele mõelda...

Naeratage nagu eile :)

Kommentaare ei ole: