teisipäev, august 12, 2008

Ootus

Ootan külalist :) See ei ole ju midagi erilist. Pea iga päev käib ju keegi minu pool. Täna on aga tõesti kuidagi erilisem. :) Me pole varem kunagi kohtunud. Kuid tunneme teineteist mõned head aastad juba. Mina siin Eestimaal, tema Hiinamaal... ja blogi kaudu saimegi kokku :)
Huvitav on see, et nii mõnigi inimene, kes elab/on siinsamas Eestis, väidab, et Kaagvere on nii kaugel - kaugel, mitte ei jõua külla... Sageli jõuan mina enne nende poole mitu korda järjest... Vahemaatee peaks olema sama pikkusega :P
Kuid jah... eks ta ole!!!
Kes mida on hakkanud rohkem väärtustama - see on see koht. Ja vabandusi leiab ikka ju! Midagi ei saa pahaks panna. Vahetevahel on lihtsalt kurb kuulata, kui suurt rõhku pannakse kiirusele... Elu on liig lühikene, et "unustada" häid inimesi kiiruse tõttu...

Aga täna pooleteist tunni pärast saab olema rõõmus kohtumine. Võib - olla ka äratundmisrõõm.
Kindlasti tuleb meil naiselik öö ja tore hommepäevgi :)

Aga oma blogimist ei kahetse ma vist kunagi :) Blogimine on tohutult avardanud mu maailma ja sõprusringi... :D

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

usun, et paljudel on kartus transpordi ehk kohalesaamise tülikuse osas.

viimased kolm aastat Hiinamaal on mind õpetanud edukalt mugavaid (mittekontori-)riideid kandma ning ühistransporti kasutama. algatuseks on see piisav, et enam pole mul stressi olukorra ees, kui auto puudub.

Tartust tulin Sinu juurde bussiga: ainult 20 min! ja Tartusse tulin Tallinna-Rapla-Jäneda-Paide-Mäo-Adavere kaudu, sohvriteks lisaks hea sõber, õemees ja vanaisa ;) niiet ikka leiab võimalusi, kui asja natuke planeerida.

buss Tartust oli mugav, graafikujärgne ja odav. internetist saab kenasti eelinfoga bussiaegade osas reisi plaanida. ning eriti meeldis mulle GoBus slogan: Teie soovid liigutavad meid!

Tiia ütles ...

muidex, mitmel on auto...

minu meelest, ühistransporti kasutada on vahelgi vajalik/kasulik - maailm ei lähe mugavaks :)

seda ka, et mõni bussijuht on õppinud mind aitamagi, neid üksikud, kuid on...

Anonüümne ütles ...

ma ei tea kuidas teistega on aga naiteks mina ei valju hommikul kodust ennem kui olen sinu blogi labi vaadanud ja kui seda jattana tegemata mis on vaga harva siis tunnen kohe puudust sellest.(tundub ehk imelik v6i naljakas aga nii see on )Tead mul oli isegi mitu korda abi uhes bloggimises sa kirjutasid oma maailma vaadest noh elust ja uldse sellega avasid mulle m6ningatele asjadele silmad.
Ja uldse oskad tuju t6sta.