kolmapäev, november 05, 2008

Jälle 1 unistus täitunud... :)

Ostsin ESMAKORDSELT elus ISEENDALE 16 osalise nõude komplekti. Rohelise. Savist. Päris hea hinna eest (mitte sugugi pead pööritavalt kallis :) )
Olen happy :):):)
Unistasin rohelistest nõudest mõned head aastad. Nüüdki mõtlesin ja kaalusin, kas ostan või mitte paar nädalat peale seda, kui nägin Jyskis sobivaid nõusid...
Raha on ju alati vähe - tahtmatult mõte, kas ikka on vaja :)
Need on pisiasjad, mida ei panegi tähele, et need määravad oluliselt iseseisvustunde. Mul ei olnud nõudest puudu. Oh ei! Kuid jällegi on mu nõud kellegi omad või antud/kingitud. Ise olen muretsenud mõne üksiku toidunõu nagu näiteks panni või noa. Nüüd saan 4 inimesele teha uhke ja ilusa laua :)
Usun, et nõud jäävad aastateks. Raha oleks niikuinii ära kadunud...

Tegin endale jõulukinki ette :) Olen ju olnud tubli tüdruk sel aastal! Enda meelest.

Mitte et ma läheks jõulumölluga juba kaasa.
Jõulumöll praegu teeb kurvaks ja hirmu. Mis on 24. detsembril??? Surmaniväsinud ja stressis kõik inimesed. Täna vaatasin Eedenis ja Zeppelinis jõulusära ning arvasin, et näen nöökivat und - külmaks jättis see möll...
On hea, et jaanipäevamöll ei alga juba aprillis ning poodides ei müüa jaaniusse ega sõnajalaõisi... :P

Ehitus ABC-s ei olnud õnneks veel päkapikke :) Selle eest oli meeldiv teenindus! Noormees - müüja kuulas mind, mitte Sandrat. Tasapisi toimetan kodus edasi - on ju hea hoolitseda kodu eest. Mitte ainult selle nimel, et oleks ideaalne ligipääs kõikjale, vaid ikka ka sellepärast , et näidata kodule oma armastust :)
Võib - olla olen lapsik :D
Aga las ma siis olen lapsik :D :D :D
Kodu on tavaline imeline koht...

Kommentaare ei ole: