pühapäev, november 23, 2008

Lumekardinad

Ega ma enam aknast välja ei näe - aknaklaasid paksu lumega.

Mul on tunne nagu oleks ma momendil kuskil väljaspool maailma.
Joon kakaot.
Veidi hirm on , kuid tõesti mõnus on ka kodus olla tuisutormiga.
Elekter kadus hetkeks.
Ma ei julgegi miskit suurt tegema hakata. Äkki poole tegemise ajal jään pimedasse. Muidu ehk maaliksin...

ELMAR räägib liiklusuudiseid. Isegi rong jäi seisma. Päris jube. Raudtee ja .... Raudteest tean ühte - teist pisut rohkemgi, kui meenutada... Aa seda pole küll kuulnud ega ole räägitud, et tuisk on pannud rongi seisma...

Arvatavasti sain just teada unenäo tähendusegi - juhtus nii öeldes õnnelik õnnestus. Buss kraavis... Küllap mu hing aimas ohtu ette, kuigi sellele, mis toimus, ma nagu hommikul ei mõelnudki, et see võib juhtuda...
Ema hing on ikka lastega seotud :)

Kommentaare ei ole: