reede, november 21, 2008

Siis on kogu elu heategevus :P

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=305014

Niisiis jälle heategevus ja kaastunne... Andke andeks! Õnneks see aasta on tõesti palju vähem negatiivsust, rohkem positiivsust.
Ütlen ausalt, kui ei oleks mu ellu tulnud Suu ja Jalaga Maalijate Ülemaailmse Ühingut, elaksin mina küll momendil palju halvemini ning seda mitte ainult materiaalses mõttes :):) Aga ta tuli. Ja ma julgesin lõpuks hüpata vette tundmatus kohas - maalima hakata. Usun sedagi, et ükskord maalin/joonistan minagi midagi lumest ja küünlavalgusest, millest saab jõulukaartki :)

See on minu töö.
Töö, mis mõnele inimesele valmistab rõõmu.

Töö, mille olemasolu ei tohiks valmistada kaastunnet ega haletsust. Mida siin kaasa tunda või haletseda ? Mismoodi on kaartide müügikampaania heategevus? Tehke see mulle selgeks, paluks:):P
Vastasel juhul teeme iga päev midagi ostes heategevust...

Rahu, ainult rahu!
Olen rahulik.
Ma ei ole sugugi norija. Tean, et issanda loomaaed on suur ja laia. Ütlesin vaid oma mõte omast tööst, kuigi olen veel VDMFK stipendiaat, kuid õppimine on suurim töö, et saata parimaks. :)

Kommentaare ei ole: