reede, november 28, 2008

Kasuliku tehtud

Sain täna valmis ettekandega 4. detsembriks. Eile oli juba valmis, täna natuke nikerdasin veel kujundust.
Esinen arendusseminaril "Isiklik abistaja-sinu elamise võimalus" Tartus. Korraldab Händikäpp koostöös Sotsiaalministeeriumiga.
Mina esindan koos Anuga Mäksa valda. Rääkides täna msn-is Anuga, kogesin, et meil on pagana hea koostöö :) Meeldiv on see, et me oskame üksteistega arvestada IAT osas just. Minu meelest küll. Kuigi IAT vormi pool (lepingud, rahalised küsimused jne) tahab veel hoolikalt läbimõtlemist - kõik ei ole veel nii hea, kui tahaksime, kuid püüdleme parimat. :) Siiski IAT on Mäksa vallas edukalt toiminud juba 9,5 aastat.

Loodan südamest, et me koostöö jätkub ja IAT areneb tippu :D

Aga 4. detsembril hoidke varbaid mulle ja Anule ja loomulikult mu isikliku abistaja Sandrale :D;)'

Arvatavasti saate minu ettekannet pärast seminari mu kodukalt lugeda.

Kommentaare ei ole: