esmaspäev, november 03, 2008

Kodukardinatunne

Suur aken sai täna ka värvitud ning roosidega kardinad taas ette. Timo sõbrana värvis akent. Lihtsalt pahtel ei kuivanud Meelisel aknapõskede tegemisel ära - niiskus oli elamises - ja jäigi koheselt värvimata. Meelist ootasid teised uued planeeritud toimetused. Ta oli tõepoolest pisut kurb ja pabinas, et ei saanud ise mu aknapõskede tööd lõpuni teha. Kuid luges mulle sõnad peale, et värvida tuleb hoolikalt :)
Usun, võin kinnitada, et Timo tegigi täna hoolikalt värvimistööd :)
Sandraga panime kardina akna ette. Olin paar nädalat ilma kardinata - mitte ei harjunud ära. Kardinata on tuba hoopis kõledam. Olgugi, et aknast kardinata välja vaadata on hoopis lahedam, kuid... see ei ole see tunne, mis kodus olema peab.
Kaks olulist asja peavad toas olema: aknakardin ja põrandavaip. Nendeta tundub kodu külm ja kõle :):)
See minu arvamus.

Muide, minult on palju küsitud, kuidas saan ratastooliga vaipadel liikuda. Lihtsalt saan. Olen vist nii harjunud. Hommikuti on ju mõnus paljajalu vaibal käia :) Paljas põrand on jahe ja ... oh, külm värin jooksis üle ihu. :P
Meil on kodus alati vaibad olnud. Minu mängunurgas ja toas alati paksem vaip, et mu jalgadel jahe ei oleks. Seda mäletan juba lapseeast. Ja ma ei võinud iialgi vaipa sassi ajada ega jätta!!! Vot :D

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mulle meeldib vaipkate põrandal. Ma ei kujutaks oma korteris parketti või laminaati ettegi. Minu lapsepõlvekodus oli põrand kaetud mistraga.
Samas kardinatega on teine asi. Elan piisavalt kõrgel ja teistest majadest eemal, et mitte kardinaid ette panna. Mul on suures toas kardinad, mis on seal ainult ilu pärast. Sobivad kuidagi ülejäänud sisustusega kokku. Köögis oli ka üleval mõnda aega eelmisest omanikust jäänud pitskardin, aga sinna tuli auk sisse ja uut ma enam ostnud pole. Mulle lihtsalt ei meeldi.
Mul on hea meel, et sul üks asi jälle tehtud sai :)

Claara

Tiia ütles ...

Kardinad varjavad, kuigi pettusvärk, õue pimedusegi... :)

:)