kolmapäev, aprill 07, 2010

Mõistuse kokkujooksmise tulemus

Eile õhtul oli mul juhe nii koos kui vähegi olla sai. Lihtsalt võtsin aja maha. Pühendasin vaid iseendale. Vist esimene õhtu sel aastal, kui tundsin end NIISAMA mõnusasti. Olin oma ilusaalongis sajaga :P Kreemid, küünelakk (esmakordselt elus on mul rohelised küüned!), uus öösärk, mis kapis juba poolaastat ja uus hommikumantel... Võisin eile õhtul lubada tuduriideid, sest hommikul tuli kohe isiklik abistaja Kadi. Isiklik abistaja Erika läks hilisõhtul...
Lõkerdasin end hingetuks. Ei mõelnud millegile. Või siiski... lollitamisele :)
Erika tegi mõned nalja pärast pildid kenast tibist.Kus on nüüd mehed :D Kas võin kedagi veel võluda :P
Ega ma seda tõsimeeli ei mõtle :) Vahel oleks siiski hea toetada kellegi õlale ning ohata: olen ainult naine, kes ei peagi kõikega toime tulema...
Mina pean tulema...

Kommentaare ei ole: