neljapäev, aprill 01, 2010

Vannitoast sugulasteniMõned pildid vannita, ja esialgu veel natuke poolikust vannitoast. Pildistasime Erikaga just enne linnatulekut. Kalakesed ujuvad seina peal:)

Igas korralikus vannitoas on peegel, ja minu vannitoas saab neid olema vähemalt kolm. Olen ikkagi eputrilla - ja see EI ole aprillinali.Siin on dušinurk, mis ei ole enam üldse libe, ja kapisena vastu nurgas on ka hästi mõnus ennast toetada.Näete mu uut ja armsat ukseava, kust ma mahun hästi sisse ja välja käima. Nojah, teinekord teeme veel pilte, ja siis võin bikiinide väel olla - et te ikka usuksite, et mulle tuleb vesi ka kaela:P

Ja tuleb välja, st Maarja avastas, et me oleme kaugelt-kaugelt sugulased. Uuri veel sugupuud:P Täitsa kihvt nali täna - ja polegi aprillinali. Lõpuks tuleb välja, et me oleme kõik omavahel sugulased:)

Kommentaare ei ole: