esmaspäev, aprill 12, 2010

Täna 2 aastat tagasi...

Jah, nii uskumatu kui see ei ole - olen 2 aastat päris ise elanud. Aga see selleks. Täna on niisiis papa surma-aastapäev. Hommikul otsisime Silveriga papa tuhatoosi kapist välja, panime küünla sisse ja köögilauale. Tuhatoos on mul olnud juba pool aastat köögi aknalaual, ja mitte moepärast. Kõik on jälle kuidagi hästi kodune ja omane. Nagu päris:) Mina ei kannata endiselt ikkagi suitsuhaisu - kuigi luban hakata ise ka suitsetama, ja luban jätkuvalt:P

Hämmastav on täna minu jaoks see, et Raadi surnuaia väravas ei müüdud täna ühtki lille ega küünalt. Hea oli, et mamma andis omalt poolt ühe kalmuküünla. Mina ise ei viitsinud kesklinnast lilli osta. Hea, et mul oli meeles tikke osta. Tavaliselt kipuvad tikud meelest minema:P Huvitav-huvitav, kas Tartu linn on surnuaedades lillede müümise ära keelanud, või on lillemüüjad oma ärist loobunud ? Või oli täna mingi x päev...

Kommentaare ei ole: