neljapäev, oktoober 27, 2011

Ehheeee, kõik on siiski OK, kuigi...

Varsti lähen nõusid pesema.
Lasen veel küünelakil kuivada, kuigi on juba paar tundi kuivanud. Naudin võib - olla ilusaid roosasid küüsi üle pika aja :P Olen omas mullis :P Mul on tunne, et olen jälle rohkem "kaetud" :D
Vähe on rahuloluks vaja!!!

Aga mul on probla: ei ole midagi jalga panna Tallinna. :P Ma olen ju naine :D Pole hullu, küll leian lahendusele sellele probleemile ka! Ma olen Eesti kange naine ning Eesti kanged naised leiavad ikka alati lahendusi :)
Tallinna sõidan niikuinii!!!

Kuigi võiks ju veelgi kokkuhoida... Kuid siis tuleb küsimuste küsimus: kas
rusutud ja väsinud üksildane Tibu ongi mingi kokkuhoid... Hakka veel end ellu äratama aasta kahe pärast... OH EI, see vist läheks väga kalliks :):)

Ja muideks, üksi jäämine olevat ohtlikum, kui suitsetamine ja alkoholism... Uskumatu esmapilgul. Aga... Seega üksi jäämise riski tuleb kindlasti ennetada.
Ja ma ei tee nalja!
Tõsiselt, olen olnud niigi palju üksinda. Seda pole küll näha ega kuulda, kuid nii see on. Olen olnud iseendale riski faktor :P Sellest arusaamata. Võib - olla vahetevahel olen iseendale pannud piirangud peale uskudes siiralt, et kõik, mis on, toovad/loovad lahendused... Tihti aga nii see ikkagi ei ole.

Päeval kuulsin head uudist. Tallinn teeb lapsehoiu 22 puudega lapse vanemale, et vanemad saaksid uuesti tööturule minna. Rõhk on küll vanematel, kuid mina näen laste silmade läbi. Loodetavasti lapsed saavad vähemasti omavahel mängida ja suhelda... Mina pole lasteaias käinud. Võin eksida, aga vist mingi aeg sooviti mind lasteaeda panna. Mäletan nagu, et ema - papa arutasid seda lasteaia asja ja siis jäi kõik vaikseks... Kuid meie kodu oli väike lasteaed ja see andis mulle palju oskusi ja julgust juurde... Ja ehk oligi kodu - lasteaed minu arengule parim :) Vanematele oli arvatavasti siiski keerulisem.
Esimese hooga mõtlesin, kui INNOVE rahastas seda projekti, siis on väga tublid ja paid. Kuid... nagu aru saan sai see projekt raha Tallinnalt ja EL struktuurivahendite inimressursi arendamise rakenduskava välisprojektis...

OK, nüüd aitab blogimisest ja arvutist! Mustad nõud ootavad.

Kommentaare ei ole: