laupäev, mai 11, 2013

Eilne reede...

...  oli tõesti üle mitme aja lahe ja eilsesse päeva mahtus  nii palju meeldivat. Tegelikult terve päev oli küll täpselt selline nagu tavaline normaalne reedene päev olema peakski.
Käidi mul külas.
Mina käisin sünnal.
 Nägin mitmed armsad inimesi, keda ei olnud ammu - ammu näinud. 
Vahepeale mahtus palju muid asju.
Naudisin ilusat kevadilma :)

Ma vajasin seesugust päeva... Mingi deprekas on mul kallal tükk aega. Võib - olla tagant järele lõppenud talve väsimus... Ei tea. Sest ma ei mõtle sellele kõik aeg. Ei ole lihtsalt aega morn  ja deprekas olla... :) Mõni hetk tajun ja tunnen, et absoluutselt kõik on pahasti, mitte midagi ei ole see, mis peaks või võiks olla, ja jääbki süngeks... Järgmisel hetkel tean ja saan aru, et alati võiks palju hullem olla. Tegelikult on ju paljud asjad siiski head.
Ja seejärel ei saa aru ma, miks olin pahur... :)

Kommentaare ei ole: