laupäev, mai 25, 2013

UPS päev

Täna oli mu vanaema 99 sünniaastapäev... :)

Usun, vana on mu üle uhke ja õnnelik, ükskõik, kust ta ka ei viibiks. Tema väike tüdruk mõtleb ikka elu üle ka siis, kui ta pahandust ei ole teinud :) Kui olin väike jättis vana mind alati elu üle mõtlema, kui olin olnud paha tüdruk...

Tänagi oli rohkesti mõtlemist, kuigi arvan, et olin hea ja asjalik. Pahaga ma igatahes ei saanud hakkama. Enda meelest küll mitte :)

Toimus LEEPÜ üldkoosolek. Tulid ka mõned väga head mõtted, mida ellu viia. Seda koosolekut teadsin ammu. Ise pannin ju aja ja paika.
Koosolek toimus imehubases muuseiumkohvikus Katarina :)

Veel oli minu elu esimene välk intervjuu ajakirjaniku Silja Paavlile. See oli üle kahe aasta jälle, kui ajakirjanik mind üles otsis :D Mul on olnud ónneks rahulik aeg meedia poolt . Kuigi tunnen mitmeid meediategelast... :) Arvan, et minu arvamus ligipäästetavusest tuleb lehte minulik...

Kommentaare ei ole: