reede, mai 31, 2013

Maikuu viimasel õhtul...

... kirjutasin suve soove ja plaane paberile. Loodan, et tuleb mõnus ja asjalik suveaeg!

Mais oli muide mul 11 päeva täiesti abistaja vaba ehk iat tunde oli 110. Päris naljakas on iga kuu lõpus neid tunde kokku arvutada ja mõelda/öelda, et näe, kui tublilt iseseisev :) Minu jaoks ei ole see ammu rõhutavalt tähtis.
See on mu normaalne elu sujumine.
Loomulikult on hetki, kus hüüatan enda sees: "Appi, mis nüüd küll saab", kui on vaja teha. kuid parajasti ei ole abistajat käepärast. Siis tuleb hingada sisse ja välja merelainena ja teha asjaajamine veidi ümber. Viimaks ringiga minnes on tulemus vahetevahel paremgi.
Vähemasti elu ei jää seisma.
Elamisseisakut ei saagi ma lubada. See tooks kindlasti negatiivset edasi minemist. Ma ei tea. Arvan  nii. Sest  ma vist ei ole seisakut iial teinud. Kõigele vaatamata.
Ok, see selleks.

Eilsest ja tänasest hea näide. Eile ja tänagi veel  helistati seoses töökuulutusega. Eilne daam rääkis minuga täpselt nii nagu oleksin väikene laps, kes ei tea oma nimegi. Ta ei saanud aru mitte ühest sõnast, mida ütlesin. Tavaliselt ma ei katkesta telefonikõnesid, kuid eile katkestasin. Saatsin sõnumi, et suhtleme... Vastust ei ole saanud...
Tänane helistaja sai aru aga väga hästi.
On ju vahe!!!
Arusaam on siiski kuulajast kinni. Mitte rääkijast.

Suveks aga on usutavasti minu töökohad täis.

Üks hea sõnum jõudis veel mõni päev tagasi minuni. Sellest kõvasti kajada ma veel ei sooviks. On siiski sõpru, kes  juba teavad... Tegelikult see asjade käik algas eelmine sügis, välgatus käis jõulude ajal... Nüüd loodan, et... tuleb veelgi suurem üllatus ükskord ikka :)
Tegelikult olin hulljulge, kuid mõistuse piires :) Usun, et just sellele hulljulgusele saangi ehk veel suurema üllatuse teha... Või mis mina, teised asjaosalised aitavad ka... :) :) :)

Mu kallikene aga jamab sajaga. Mõnikord käituvad klahvid normaalselt, ja siis mõnda aega ei taha ühtki tähte lüüa. Hästi keeruline ja raske siis kirjutada normaalset teksti. Kui mõni tobe kirjaviga
 siingi, siis see on kallikese tõttu... Varsti läheb kallikene puhastamisele.

Eile õhtul noppisin metsa alt piibelehti :)
Metsmaasikaõisi on väga - väga palju... !


Kommentaare ei ole: