teisipäev, mai 21, 2013

Olen taas poppiks saanud :P :D

Eilse õhtust...

Mul võib mobiilgi mitu ööpäeva vaikida. Sest keegi ei helista ega saada sõnumeid... On päevi, kus internetiski, kogunisti facebook´is ei suhtle keegi otseselt minuga... See on minu elu tegelikult. Naljakas on ise alati vestlus alustada. Loomulikult on neid, kellega suhtleme pidevalt...

Nüüd suudeti küll mind üllatada. Kohe mitme - mitme inimeste poolt :)

Täna hommikul oli ka mitu telefonikõnet. Meeldivat telefonikõnet.

Olete ehk aru saanud, et mulle meeldib oma näitusi sebida. Mulle ei meeldiks ootama jääda, millal keegi äkki kunagi leiaks mind näitusega üles... Tõsi, on ka nii olnud. Mõned neist on olnud hästi vahvad näitused. On aga pakkumisi, milledele ootan siiani konkreetselt vastamist, kas soovivad mu näitust või mitte ning millal... See variant ei sobi üldse. Vähemasti mitte minule. See takistab edasi minekut... Muide, üks, kellelt ootan vastust, on Sotsiaalministeerium. Sain juba poolaastat tagasi teada, et nad on nagu huvitatud ja et võetakse kohe - kohe kontakti... Siiani ootan. Samas on hea, et ma ei jäänud istudes ootama... Võib - olla ei tuntudki huvi, ehk oli lihtsalt jutt, mis ulatus minuni... :) Loomulikult, kui Ministeerium kunagi ikka soovib minugi näitust, ütlen jaa, kuid ise asi, kas siis  kohe sel ajal ongi mul näituse vabaaeg.
Sest arvatavasti  vist järgmiseks aastaks on üks näitus olemas, kui mitte juba see aasta ei tule see näitus... Mul oli tükk aega soovunelm, et võiks minna kunstiga saarele... Täna helistati. Kihnust. Vastati e-kirjale vägagi jaatavalt. Ainult nende rahvamaja läheb remondi, seega sel suvel ei ole võimalik. Sügisel suhtleme edasi.

Veel on mul hetkel silmapiiril kaks uut isikliku abistajat... Nii, et lootus jääb :)

Kommentaare ei ole: