reede, oktoober 10, 2014

Jälle paljust

Viimaks taas mõnusasti kodus! Alles täna varahommikul jõudsin... Lahe oli soojas vihmasajus läbi Tartu bussijaama joosta... Tegelikult sõitsime suuremast ajast Johannaga bussiga, kui jooksime. Siiski varahommikust Tartut näen harva. Täna nautisin.

Esmaspäev ja kolmapäev olin siis Tallinnas. Muul ajal Tartus. Lihtsalt ei olnud mõttekas mõneks tunniks koju sõita vahe peal. Eile oli asjalik tore päev.
Eile kohtusin oma kolmanda isikliku  abistaja Kaiega. Mul sel sügisel niisiis kolm isiklikku abistajat. Nüüd on küll rahu majas :) Nüüd peaksin saama kõik tehtud, mis tõsiselt soovin. Ja mu tublid tüdrukud peaksid ka saama peale töö tegemise õppida ja muud teha :)

Kolmapäeval käisin "Invavanaisa - Mihkell AqItsami lugu" esitlusel. Üritus oli väga armas.  Onu Mihkel oli ikka uskumatu Inimene :) Arvan siiski, et ta ise ei võtnud end uskumatu Inimesena. Mihkel elas lihtsalt iseendana ja andis endast parima!

Esmaspäeval oli aga "Kiri iseendale" esitlus. Usun, et selleski raamatust uskumatud tublid ja andekad ja töökad inimesed. Mulle isiklikult väga meeldib Tiina minu tutvutus enne mu kirja: jalgadega maalija. :) (Ma ei olegi lõpuks ratastooli - Tiia! Muide, mul on ammu mõttes muuta ka blogi aadresski... Sest ratastooli - Tiiat pole enam ammu, on vaid Tiia, kes on ratastoolis ;))
Soovitan raamatut osta ja lugeda! Avastada taas inimesi, kes  on meile nagu tuttavad, kuid kas ikka on... Jaagup Kreem, Viivi Luik, Lauri Leesi... Iseendale on kirja kirjutanud kakskümmend inimest.

Keset Tallinnat öeldi täiesti võõra daami poolt, et mul olevat äge soeng. Seega, enam ei nähta puudeid ega ratastooli, vaid soengut! See on sallimises tõsine samm edasi. Uskuge mind!
Ja veel öeldi üllatuslikult, et mul on sama  naeratus, mis oli "Ratastoolitantsu" ajal :) Seda enam, et me polnud kohtunud umbes 27...28 aastat...
 
Loodan, et peagi saan ka riputada pilte Tallinnast.

Aitäh Diana ja Triin! Tänu teile sain kaks päeva järgemööda sõita Tallinn - Tartu vahet.

Nüüd on natu aega kodus toimetada. Maalida. Kirjutada. Pesta pesu ja nõusid, koristada. Tegelda psühhodraamaga ja IAT kogumikuga. Olla lihtsalt. Mõelda murede ja rõõmudele.

PS. Andke andeks need, kellele tagasi pole esmaspäevast helistanud! Elisa probleem... Ja ma ei olnud ka viis päeva eriti arvutis... Ma pole kadunud! :)

Kommentaare ei ole: