pühapäev, oktoober 05, 2014

Täna - homme Tallinn... Õpside päevaks...

Õhtul sõidan jälle Tallinna. Seekord üksi s o abistajata. Muidu ei mängi see sõit välja. Diana tuleb vastu, Johanna aitab bussile. Olen rahul ja rõõmus - saan bussis olla ise omaette :) Selliseid hetki on ju mul harva. Igatsen aga neid...
Natuke pabistan ka nagu ikka.

Homme olen "Kiri iseendale" esitlusel Viru keskuse Rahva Raamatu poes.

Täna soovin õpetajatele hästi palju kannatust ja häid õpilasi! Ma olen  järjest rohkem tänulik oma eesti keele õpetajale Sale Jannestele, kes pani mind lihtsalt kirjutama. :) See on mulle suurepärane edu ja väljakutse, enda teostus...

Täna 49 aastat tagasi oli vist õues +22. Meenus vanemate jutt, meenutused... Tol kaugel päeval oli ka pulmanukk Tiia, kelle nime mina ju kannan... :)
  
Loodan, et uuel nädalal jõuan ka lõpuks foorumis blogida... 

Kommentaare ei ole: