esmaspäev, oktoober 27, 2014

Nüüd kindel...

... et selle nädala lõpus algab taas me maalimisühingu jõulukampaania. Loodan südamest, et see aasta saab olema rohkem mõistmist! Et ma ei saaks ühtki negatiivset emaili, kus lubatakse mind lihtsalt kunstitöö eest tappa... Eelmine  aasta sain  just niisugune emaili. Kehitasin õlgu. Vajutasin "delete" nuppu... Tegelikult juba eelmine aasta oli hästi positiivne vastukaja me jõulukampaaniale! See parim töötasu!
Ütlen kohe, et minu kaart on ikka veel puudu. Küllap teised ülemaailmse ühingu kunstnikud on minust paremad :)  Pole hullu, usun, et minu aeg tuleb varsti! Ja kaardita ma siiski ei olegi. Kõige kallimad said kingituseks eelmiseks uusaastaks minu kaardi, mille kujundas imeilusti Martin :) Ja mine tea, mis see aasta veel toob ja loob ;)  
Selle aasta kunstitooteid  saate näha ja tellida/osta http://sjkkirjastus.ee/?doc=10014

Kunstiga rõõmu tegemine on kunstnike töö!
Saadetise saamisega postkasti ei ole kohustust midagi osta. Kui ei ole soovi ega huvi, siis võib julgesti kaardid sinna paika jätta.

... et me kodumaja ette tulebki maantee :( Täna hommikul hakkasid muruplatsil tööd pihta... Kaagvere kool ehitab juurde... Aga miks on uut teed vana teed kõrvale vaja  - seda ma ei ole poolteist aastat vist juba mõistnud ja seda ei hakkagi vist iial mõistma... Pihlakad kiskus kopp jõhkralt välja... Laste väike mänguväljak kadunud... 
Kaagvere ei ole see, mis oli...
Kurb.
Tulin siia peikaga 25 aastat tagasi oktoobris lõpus -  novembri alguses... Kõik tundus juba kodune... Lootsin, et siin ei saa olema suurt teed otse maja ees... Kuigi teed ju olid....

Kommentaare ei ole: