laupäev, mai 20, 2017

See on postitus nr 3000

Mõtlesin mitu päeva tagasi,  kui jõuan selle ilusa numbrini - 3000 - siis peaks blogima miskit väga ilusat ja rõõmsat...
Kuid momemdil on mul nukrus.
Mina ise ei mäletagi, kuna siia kirjutasin, et olen nukker ja kõik on tegelikult mõtetu  vaev... Tavaliselt püüan olla särav ja rõõmurull. Seda muidugi olengi. Ma ei teeskle. Aga praegu olen kurvameelne...
Telekas totakalt nõme naljasaade. Taustaks. Tahaks teleka kinni panna. Ei viitsi ka kanaleid vahetada. Mõtlen, kas see ongi elumõte, et naerda lollidele naljadele...
Mis on elumõte...
Õhtul tabasin end mõttelt pannes puhast pesu kappi, et oled või ära ole, armasta või vihka - üksi oled ikka. Võib - olla üksiolemine väsitabki kõige rohkem... Tahad parimat, kuid... Veel käis peast läbi mõte, kas üleüldse tean, kes olen ja miks elan... Kõik tundub näiline... Mis on siis tegelik... 

Olen bloginud 11 aastat ja neli kuud, see  on  umbes järjest kaheksa aastat iga jumala päev. Kiirarvutus.
Hetkel loetakse mind uskumatult palju.

Aitäh lugemise ja kaasaelamise eest nii heas kui halvas!💗😊

Vahetevahel tunnen, et petan iseendki - sellest, millest sooviksin välja kirjutada, ma siiski üsna sageli ei kirjutada. See minu oma. Samas tahaks karjuda... Küllap seesmised karjed ja ohked on ka minu omad ainult. Nii rõõmus kui ka mures.
Rõõmgi võib hinge kinni panna. Ei saa välja sõnagi...
Vahel tunnen, et niiviisi petan ka lugejaid, neist  mõnda tean hästi ning siiski paljusid ei tea üldse, ja arvatavasti ei peagi kõiki teadma. Kuid, mis saladus on väljatulemiseks, see  tuleb kunagi ikka omal viisil siiagi ridadesse või siis ridade vahele. Et kas mitte kirjutamine alati on petmine... Pigem saladus. Ja kannatamine. Üksiolemine.
Üksi olla tuleb nii või teisiti.
Vahel saab üksiolemise tunde eemale tõrjuda. Ära petta. Vot see on hea tunne. ´

Arvan, et kindlasti jätkan blogimist. Kaua - kes teaks... Blogimisega on hetkel hästi ja see annab mulle kindlustki, et ma siiski ei ole nõnna üksinda, kui tihti tunnen... Soovin vaid oma blogi veel paremaks ja huvitavamaks muuta. Seda viimast saan iseenda tegemiste ja toimetustega, kui neist kirjutan.

Jäädes iseendaks 😏

Kallistan teid, minu blogi sõbrad!

Kommentaare ei ole: