neljapÀev, mai 25, 2017

Unistused - soovid...KĂ€isin ronimas. 😋
Paar hetke seisin tĂ€iesti ise. Üksinda. Kuid sellest ei jĂ”udnud pildi teha... Kunagi ei ole hilja trenni hakata tegema, et olla vormis.

Veel kĂ€isin aiamaal. Jah, see on unistus, mis on olnud mu salasoov aastaid ja aastaid... NĂŒĂŒd naeratabki vĂ€ike - vĂ€ike aiamaa mulle. See aasta julgen proovi ehk vĂ€ljakutse vastu vĂ”tta. MĂ”tlen, mida kasvatama hakkan. TĂ”enĂ€oliselt lilli ja tilli.

Varbad mulda, nÀrvid korda!!!
Pealegi olen olnud maatĂŒdruk ning olen seda siiani.

Veel ĂŒks soov tĂ€itub septembri teisel poolel. See on mu nĂ€itus PĂ€rnu haiglas. See soov oli Karelil ja detsembris oli ta tĂ€itsa nĂ”udlik, et tee nĂ€itus seal. Ma ei teagi aga, kas ta ise jĂ”udis uurida vĂ”imalusi... See on minu isiklik Ă”nnelik tĂ€nu Karelile. Olen talle vĂ€ga tĂ€nulik, et mul vĂ”isin teda tunta. Usun, et rÔÔmu ja jaksu jagamine teistele on veel suurem vÀÀrtus, kuid suhteliselt mÔÔtmatu ja nĂ€htamatu, kui nĂ€iteks midagi materiaalsemalt...  Karel soovis kĂŒll minult rÔÔmu ja jaksu 😊
Loodan, et keegi saab nÀituselt rÔÔmu ja jaksu juurde...

Kommentaare ei ole: