neljapäev, mai 25, 2017

Unistused - soovid...Käisin ronimas. 😋
Paar hetke seisin täiesti ise. Üksinda. Kuid sellest ei jõudnud pildi teha... Kunagi ei ole hilja trenni hakata tegema, et olla vormis.

Veel käisin aiamaal. Jah, see on unistus, mis on olnud mu salasoov aastaid ja aastaid... Nüüd naeratabki väike - väike aiamaa mulle. See aasta julgen proovi ehk väljakutse vastu võtta. Mõtlen, mida kasvatama hakkan. Tõenäoliselt lilli ja tilli.

Varbad mulda, närvid korda!!!
Pealegi olen olnud maatüdruk ning olen seda siiani.

Veel üks soov täitub septembri teisel poolel. See on mu näitus Pärnu haiglas. See soov oli Karelil ja detsembris oli ta täitsa nõudlik, et tee näitus seal. Ma ei teagi aga, kas ta ise jõudis uurida võimalusi... See on minu isiklik õnnelik tänu Karelile. Olen talle väga tänulik, et mul võisin teda tunta. Usun, et rõõmu ja jaksu jagamine teistele on veel suurem väärtus, kuid suhteliselt mõõtmatu ja nähtamatu, kui näiteks midagi materiaalsemalt...  Karel soovis küll minult rõõmu ja jaksu 😊
Loodan, et keegi saab näituselt rõõmu ja jaksu juurde...

Kommentaare ei ole: