laupäev, juuli 01, 2017

18 aastat elumöllu...

... ehk täpselt täna, 1. juulil saab 18. aastat mul elatud isikliku abistaja teenuse abiga. Selline tähtpäev siis mul. Ega ma enam ei oskakski oma elu - olu ette kujutada, kui selle kuldvõtmekese teenusega. Minu jaoks on jätkuvalt IAT kuldvõtmekene, millega keerada elukarjäär lahti.
Suur tänu Mäksa Vallavalitsusele, kes on mõistnud, kui vajalik ja kasulik on IAT minule.  😊
Suur aitäh minu isiklikke abistajatele, kelle abistamisega olen jõudnud tänasesse päeva! 😊💖
 Ja püüan minna ikka aina edasi. Loodan kogu südamest, et abistajate pikk - pikk kett ei katke eales st abistajad annavad abistamisteadepulgad uutele ja uutele abistajatele. Seni kuni suudan elukarjääri teha ja olla täisväärtuslik kodanikki, jätkub mul lisa käsi ja jalgu.

Sest palju asju, toimetusi ja tegemisi on pooleli.
On suuri unistusi, mida soovin ellu viia samm - sammult.

Praegu ei taha kirjutada IAT kitsas kohtades. Olen tõesti õnnelik ja tänulik, et mul on olnud ja on võimalus elada iseendana väga täisväärtusliku elu 😉 Mis sest alati ei ole see kerge ega naerune... Kuid just see mind elamise paelubki - rõõm ja mure ühekorraga.

Armastan elumöllu!

Kommentaare ei ole: