pühapäev, juuli 09, 2017

Hullusti hullumeelne olen mina küll!!!

Jooksin trepist üles 😀😀😀
Vot, seda tempu siin omas majas ei olnud ma mitte kunagi varem teinud!!!
Kõik sai alguse ühest lõõbitud sõnast täna õhtul: jooksen õue.
Hilisõhtuks istusime tüdrukutega maja ees ja arutasime, et peaks juba tuppa minema, kuid kes mind ratastooliga tõmbab üles. Diana, kes oli mul külas, ütles äkki, et Tiia lubas alla joosta, nüüd jooksku ise üles. Piret krahmas mul turvaliselt selja tagant kinni, tõstis mind ratastoolist püsti ja naeris - jookse. Viskasin plätud jalast - jooksingi üles kolmandale korrusele. Muidugi Piret toetas selja tagant.
See käis kõik välk ja pauk, et mul polnudki aega mõelda, kas suudan ja kas Piret jaksab ja nii edasi. (Vabandusi oleks leidnud ikka mitte teha saamiseks...)  Ise aina naersin ja lollitasin trepilgi edasi.

See oli tõesti esimene kord, kui tulin omal jalal kolmandale korrusele. Lapsena käisin küll esimest korruse vahelt, kuid siis äkiliselt loobuti minu endaga käimast, teised viisid olid mugavamad, kiiremad ja harjuti, et ma ei saagi ... Mina ise kaasa arvatud.   Usun aga praegugi, et tegelikult mulle ongi vaja igapäevast trenni naljaga segamini, sest ravivõimlemis ma ei suudaks järjepidevalt teha kella ja käsu peale...  See ei ole minu jaoks eriti. Ja tean seda ka, et ideaalselt kõndima ma ei hakkaks kunagi... Ideaalne kõnnak ei ole eesmärk olnud kunagi. Ausalt ka.
Piret ütles pärast, et olin megahüpersuper, sest ta ainult toetas mind - muu käimisetöö tegin ise. Vot seda ma ise ei pannud tähele. Ja nii on kergem minuga minna. Ise olen arvanud, et oleks raskem.Niisiis, mu austajad, edaspidi saate mind kätel kanda vaid pulmapäeval ja eriloaga, sest siis vaja mul lilli hoida 😉😊😋 Aga probleem selles, et seda tuleb vaid usutavasti üks päev ette... ja üks saab olla see õnneseen ... Muidu ma võin lihtsalt teiste eest ära joosta ning kinni mind püüda on juba meeletult raske 😉
Nii on.
Nii jääb.
Aga mu isiklikud abistajad võivad minu hullumeelsustega hoopis tööta jääda - see on päris karm lugu 😊 Seda ma ka väga ei taha...

Vaatame, vaatame, mis hullustega veel hakkama saan.
Ega ma ise ka ei tea.

Kommentaare ei ole: