pühapäev, juuli 30, 2017

Minu pere ja muud loomad

Facebook´i  sõbrad teavad juba, et olen igasuguste  aedade aednik ehk teisi sõnu hoidja: lillede, laste ja nüüd ka loomadki. 😀 Mulle meeldib.
Arvasin, et kuskil on piir, millega hakkama saan, aga tuleb ei olegi. Vähemasti see nukker piir on veel kaugel. Piiri ma veel ei näe ees...  Mulle meeldib seegi.
Sel nädalal on minu/meie juures hoiul Kelli ja Hanna, kellede pere reisil. Eile käisin ise Kelli ja Hannaga jalutusretkel. Muidugi mind aitas isiklik abistaja Kristi. Kristi tegi ka pilte.  Meil kõikidel oli lõbus. Arvatavasti külarahvalgi. Kiirabijuhilgi, kes seisis oma kiirrabiautoga meie küla  keskväljakul ja vaatas üpris totaka naeratrava näoga meid.
Sellist vaadepilti igatahes ei olnud ennem nähtud. Ega meie Kristiga ei teadnud, kuidas koertega jalutamine õnnestub. Lõkerdasime ise vist kõige rohkem.
Trepist tulime alla neljakesi. Kusjuures koerad oskasid trepil super hästi tulla, seina ääres ja jälgisid meid. Võib - olla on neil lapsevankri kõrval käimise kogemus. Ma ei tea.
Maja ees panime rihmad minu jalgade ümber. Siis hakkas nalja saama. Hanna ja Kelli läksid pidevalt rihmadega sõlme, tõmbasid mind edasi, kui ikka joosta vaja ja Kristi hetkekski minu ratastoolist kinni ei hoidnud. Rihmad rataste all. Koerad ise ei jäänud õnneks kordagi alla. Nad on tegelikult sõnakuulekad ja targad.

Tegime suht suure tiiru.
Läksime aiamaale, sealt metsarajale ja koju tagasi. '
Mul aiamaal õitsevad gressid 😀 Rõõm.

Aiamaa tahab jälle veidi üle rohida. Muidu kõik ilus ja normaalne.


Kass Pätuga Kelli ja Hanna eriti hakkama ei saa. Nad tahavad mängida. Pätu ei taha. Söögi pärast tuleb jagelus - kõik kõikidele kõike peale kadekopsikud. Öösiti  magavad kõik minuga: kes voodi all, kes voodi ees ja kes kaisus.

Vot nii, kui kellegil on keegi või miski, keda/mida pole kuhugile jätta, tooge minu juurde. Küll saan hakkama.

Ainukene mure on, et mul jääb elamine väikesseks... Majakest on  siiski vaja... Siis mahuks minu pere ja muud loomad/lilled ilusti ära. Mina ise ka 😉

PS Tegelikult koeri pidi hoidma Silver, aga ta tööl palju. Kui esimest korda koerakesi nägin sain kreepsu. Mõtlesin, et kuidas toime tulema... Kuigi olen rohkem koera inimene. Mul on olnud omal Naksi ja  Morell ehk Morru ja pluss Tipagi... Aga Kelli ja Hanna nii armsad, et ei saa teisiti, kui peab toime tulema.
Vahel on väga hea, kui keegi viskab mind külma vette!!!

Kommentaare ei ole: