reede, juuli 07, 2017

Retro hommikupoolik

 Koristasin peeglikappi, kus vanemaid  ja veidi katkised asjad, mida olen alles hoidnud. Ei ole raatsinud ära visata. On mäletused.

Leidsin juukseklambreid ja mummusid. Need juukseklambrid siin pildil võivad olla kuni 44 aastat vanad. Kui sai Musta mere ääres suvitamas käia (mu vanemad käisid seal ikka minu ravimise pärast, päike ja meri mõjusid mulle hästi), siis sai esimesed klambrid ostetud. Eesti NSV-s neid ei olnud veel... Mina küll ei mäleta... Ja siis hakkasin koguma.  Vahepeal, kui olin 15 - 20 aastane, oli mul  tõesti igasugusi juukseasju palju - palju...
Mõned tutipaeladki on mul alles...

Tõeline retro 😉

Leidsin veel lemmik tähtede ja purikatega kõrvarõngad, mis omal ajal olid väga popid. Ja kaelakette... Isegi pulmapäeva kee - see oli küll mulle endale üllatus, sest oli aeg, kui loopisin kõik rõõmuga seotud vidinad minema... Küllap mõni vidin jäi millegi jaoks.

Mõni ehe tõi selgesti meelde ununenud hetke... Ütlen alati, et mõni asi peab jääma tulevikku jaoks, et meenutada, mida oled kunagi ammu teinud, mis tunded siis olid... Tahtmatult tuleb naeratus huulile, kui meenub miski vaadates x asjakest...


Seebikarp.

Ma isegi ei tea, miks see alles on.Karp oli tühi.  Täna ajas hind muigama 😊

 Veel küpsetasin kodu - kohupiimakooki. Kodu - kanade munade ja kodu - kohupiimast. Mamma toob ikka kollaseid mune ja oma tehtud kodupiima. Mu kodus on pidevalt vanaaja so lapsepõlve lemmiktoidute maitsed. Ainult kahju sellest, et nooremad inimesed on harjunud  tänapäevase popimate söögidega... 
 Tänane patsikene.
Köögiakna taga on kaks õit südametega. 
Sorry, facebooki inimesed, kes olete juba südameid näinud. Blogi loevad needki, kel ei ole facebooki või pole seal minu sõbrad...


Kommentaare ei ole: