neljapäev, august 30, 2018

Uue näoga blogi!!!

Võib olla mõni mu blogi lugeja on juba tähelepanud, et mõni lehekene lisandunud ja ehk on avastanud mõndagi huvitavat. Huvitavat ja põnevat, mida ei ole ma nimme kohe netti üles... Usun, et on õige moment mõningaid tehtud asju avalikustada mõeldes 5. septembrile.                      

Eks leidke ise  üles, mis on huvitav ja põnev teie jaoks! 
Järsku ei olegi mul midagi erilist - mulle iseendale tundub  sedamoodi. Kõik on minu jaoks ju tavaline, sest olen ju päevast päeva selle elu sees... Ja samas püüan iga päev miskit erilist teha ja öelda. Siis ei hakka mul endal rutiin, mida ma tegelikult ei salli üldse.  

Loodan, et mu blogi muutub kodulehe sarnaseks. Blogi ehk eesti keeles igapäeva päevik jääb kindlasti olulisemaks leheks siin.
Loodan.
Usun.

Aitäh südamest Martinile Visandiveskist  http://visandiveski.ee/  , kes on aitanud  mind blogi - kodulehte tehniliselt kujundada ja kellega on jätkuvalt hästi hea koostöö! 😍 
Tunnistan, et arvutit oskan nii palju kui palju mul igapäevaliselt vaja läheb. Muid arvuti oskusi ei ole ma ära õppinud ja ei õpi ka. Mind lihtsalt ei huvita!!! Sorry, see on lihtsalt nii. Olen ehk rumal!? Arvan siiski, et kõik ei saagi kõikest väga head olla... Siis läheks ka jamaks, kui kõik oleks kõikest ühtemoodi head. 

Veel südamest aitäh Margusele   http://www.interneti-turundus.org  , kes on toetanud juba poolteist aastat minu nimelist domeeni ja kes soovitas ammu blogi põhjale teha koduleht ehk lisada alalehti. 😍

Mul läks lihtsalt natu aega selle ettevõtmisega. Mõtlesin päris kaua, kes võiks aidata ja nii edasi. Vahel proovisin isegi miskit teha - noo ei saanud hakkama....  Ja siis tuli ups - palun Martinit veidi. Martin oligi jälle  koheselt nõus. Ta on alati nõus, kui mul millegi kujundamises abi vaja. 

See on nii minulik - algul ei saa vedama, pärast ei saa pidama. Ikka teen suure ringi, et jõuda siht kohta!!!

 Kindlasti saab olema veel alalehti. Koduleht nagu kodugi ei saa iialgi valmis...

Kommentaare ei ole: