Reede, august 31, 2018
Õitseb!!! 😉

TĂ€na tegin Ă€ra ammuse lillede ĂŒmberistutamise plaani. 


Istutatud ĂŒmber ja mullaga mĂ€ssatud sai vĂ€ga vanal ajalehel "Edasi", kuupĂ€evaga 18. mĂ€rts 1969. Ma olin kahe aastane!!! JĂ€i silma mulla alt suurem pealkiri: "TĂ”eline kokkuhoid on tööaja kokkuhoid" - issake, kui tĂ€napĂ€evaliselt see kĂ”lab 😋

Maailmas ei muutu kĂŒll mitte midagi. KĂ”ik uus on siiski vana. VĂ”ib - olla pisut  uuenenul viisil.  Ja ometi vana...

Lugesin paar  pĂ€eva tagasi Sotsiaalministeeriumi pressiteadet, et jĂ€rjekordselt vĂ”etakse luubi alla  puudega inimeste teenused ja toetused. JĂ€lle. Ausalt öeldes, mind jĂ€tavad need teated viimasel ajal jahedaks. See kĂ”lab nagu seisma jÀÀnud plaat. RÀÀgitakse, muudetakse seaduste seadusi - kuid elu lĂ€heb oma soodu edasi. Kuskil keegi saab hakkama nii nagu tema saab, lĂ€bi naeru ja nutu...  MĂ”tlesin ja lugesin, siis meenus onu Mihkel, kes rÀÀgiks samadest probleedest aastaid - aastaid tagasi... JĂ€lle tuli kuidagi kurbus peale... Kuigi mina vĂ”in kĂŒll tĂ€na julgesti öelda, et kĂ”igele vaatamata ei ole mul ega mu elu - olul hĂ€da midagi. Aga see olen ainult mina. Kui palju on neid, kes vajavad vĂ”imalusi koheselt, et elada julgesti ja vÀÀrikalt, vajavad julgustust esmalt... Äh, just oli uudis, et  virinad ja negatiivsus ĂŒleĂŒldse soodustavad depressiooni. Minu meelest, toodetakse ise depressiooni juurde. Pealt nĂ€ha on ju kĂ”ik kĂ”ige paremast korras. MĂ”eldakse aina parematele toetustele ja teenustele, kuid... Midagi olulist jÀÀb mĂ€rkamata. See on minu arvamus.
 

Kommentaare ei ole: