neljapäev, august 23, 2018

Jess, ehtede pood ja müüja

Käisin üle mitme aasta Sepa turul.

Leidsin ehtede poe. Sellised poed vahel tõmbavad uksest sisse. Tihti ei osta ma midagi.Täna uurisin kõrvarõngaid. Oli vaja.Või noh soovisin nagu uue kleidi sobivaid rõngaid. Müüja oli abivalmis. Näitas mitmeid. Nagu olen vahel, olin pritsakas - ei olnud üks ega teine need õiged. Lõpuks nägin neid õigeid. Ja kujutage ette, mis siis juhtus, pärast maksmist😉 Müüja pani ise kõrvarõngad mulle kõrva. Minu meelest on see ülimalt tore ja super tase! Ta suhtles minuga ja sai minust hästi aru.
Kõrvas uued kõrvarõngad.
Esimene kleidi proovimine. Kodus. Tundsin end paksuna😋Seda juhtub harvemast harvem. Kuid 
lukk ei läinud hästi kinni... Poes tavaliselt ei proovi riideid. Proovikabiini tavaliselt ei mahu kaks inimest + ratastool. Olen harjunud silma järgi riideid ostma.
Nii hea on mõnikord iseendale miskit lubada!!!


Kommentaare ei ole: