reede, august 17, 2018

Eilne avastus

Eile avastasin lihtsa tõe 😋😊

Kui on probleeme, milledega võidu joosta ja mida püüda laheneda - järelikult elan veel.😁 Argiprobleemid panevad rohkem tegutsema ja mõtlema.

Seega kordan taas, mured ja jamad ja probleemid, mis iganes negatiivset võivad olla lõppkokkuvõttes väga head. Kui mitte neisse kuidagi kinni jääda ja lihtsalt peast hoida ja appi karjuda hääletult... Kõik halb saab kord ikka heaks.
Mina usun nii.

Eilne päev lõppes kogunisti hästi mõnusasti duši all enne magama minemist. Pesus käimine enne magama minemist meeldib kõige rohkem. Aga seda mõnu saan viimasel ajal lubada endale suht harva. Nii hilja õhtuti ei ole tihti mul abi võtta eriti kuskilt...
Aga see pisiasi - õhtune dušš - muudab alati päeva mul rõõmsamaks ja  paremaks. Ka kõige hullema päeva.


Käisin vallaski. Kastre valla Poka teenuskeskuses.
Pruun uks pildil mu selja taga  oli Mäksa vallavalitsuse uks. Veel enne valdade aegu oli kolhoosi kontori uks. Muide, umbes 45 aastat tagasi sain just selles majas proovida ka esimesi kordi trükimasinat ja mängida sekretäri. 😉
Aastaid olen küsinud ja rääkinud kaldteed. On kolm astet. Siiani ei ole kaldteed.
Nüüd vabandasid uued valla sotsiaaltöö spetsialistid, et kaldteid ei ole ... Et dokumendid võin saada kellegiga... Kõige mugavam ju.
Kuid mina isiklikult tahan ja soovin ise oma asju ajada. Ja üksnes ligipääsu ehk kaldteede puudumise tõttu  vallamajades sellest loobuda - andke andeks, see ei lähe kohe mitte.
Egas midagi tuleb taas aina rääkida ja rääkida ja rääkida ning pöörduda ka vallavalirtsusesse jälle. Tõsi, Kastre vallavalitsusele ei ole mina seda veel rääkinud. Jõuan. Varsti kohe.
Arvan sedagi, et kaldtee pärast ei peaks kohe ehitama uusi maju 😊 Sest väga vanades majades on oma ajaloo hõng, mida tuleks ikka alles hoida ja mäletada ning neidki saab ka uuemaks kohandada.

Kommentaare ei ole: