esmaspäev, august 27, 2018

27. august - on (olnud) hea...Minu lilled mu esimeselt näituselt Lille Majas 9 aastat tagasi.

Jumalast tänulik  võin olla täna Ragnarile, kes ütles ühel juuli keskööl ujumisel Emajões siinsamas Kaagveres 2009, et teeme sinu näituse  - mis kostad... Helenale, kes toetas silmapilkselt Ragnarit. Esimese näituse isikliku abistajat Margotit.
Nende kaasabil hakkas minul näituste karussell tiirlema.


Täna andsin intervjuu ajakirjanikule Siljale. Minu kunstniku mõtetest ja elu - olust võite usutavasti lugeda järgmine kolmapäev, 5. septembril "Naistelehest". 


Väike Silver proovis tulevast ajakirjaniku ametit, kui ajakirjanikutädi Silja oli ära läinud. Võttis märkmepaberi ja pastaka ja tuli minuga rääkima, kirjutas kõik üles. 😁Ratastoolid on nüüd selleks aastaks loodetavasti korras. "Ülevaatusel" käinud. Toa ratastooliga oli pisi probleem - pisut valed suured kummid olid pandud. Kohe andis tunda. Uskumatu, kuid tõsi.  Liikumine oli kohmakas, tool oli kõrgem - voodist ja kirjutamise asendist... Mind häiris mõni sendimeeter... Oleksin ehk pika peale harjunud, kuid ma ei viitsinud... Mul niigi muud teha ja elu kuidagi kiire... Õnneks täna vahetati kummid õigemate kummide vastu - nüüd jälle minu vana mugav ratastoool. Mina poleks arvanud, et kummidestki võib sõltuda ratastooli mugavust. Jälle kogemus.

Täna oli kümneid häid pisiasju 😉💓

Kommentaare ei ole: