reede, veebruar 22, 2019

Homsest

Minu homme päev möödub teistmoodi, kui olen soovinud ja plaanisin. See ei ole küll minu enam soov ega plaan...  Kindlasti jääb ära kuskil ujumine. Mul ei ole kellegiga minna. Ausalt. See teadmine tuli mulle järsku...

Aga tõenäoliselt pärast lõunat kodus. Kui keegi soovib homme mind positiivselt üllatada, siis see teadmine vajalik ja kasulik. 

Hommikul käin korra poes. Külmkapp väga tühi. Juba sellepärast tuleb poodi minna... Vahet ju ei ole, mis päev  homme on... Süüa iga päev vaja 😍😋
Kõik päevad on minu omad ju...
Mõtlesin, et saan juba tolmuimejatki piiluda, kuid homme ei jää selleks aega...

Aga mu tuju tõstab mälestust kahe aasta tagusest sünna peost ning see lillemeri on siiani silmade ees. 😍 See päev kaks aasta tagasi oli tõesti minu päev... Päev, mis annab siiani rõõmu ja jaksu. Õnnepäev oli ettegi!!

Aga homme lõpeb varsti ja tulevad uued homsed. Täna mõtlen, kust leian niisuguse super abistaja nagu on olnud mul Kristid ja Pille ja Margot ja Sandra ja Erika ja Laura ja Johanna ja loomulikult Vampski... ja teisedki head tüdrukud/noormehed...  Miski puudub mu elus ikka ja jälle. Lisa käed ja jalad vajalikul hetkel, et olla alati mina ise... Liiga tihti korralda(si)n  viimasel aastal tähtsaid asju ümber ja ringi. See oli ja on väsitav...

Homseks, 23. veebruariks soovin kõikidele positiivseid üllatusi ja rõõme!!!
Tuleb kindlasti üks hea päev!!!

Kommentaare ei ole: