neljapäev, veebruar 28, 2019

Vajan siiski veel üht väga head isikliku abistajat... Rakkest ja muustki

Mõtlen praegu edasi - tagasi, kuid mõtlen, et püüan kedagi veel leida, kes on isikliku abistajana tööl olla igal ajal ja kõikjal,  kuhu mul on vaja minna juba tööasjus. Näituste tegeminegi on minu jaoks töö.
Ma EI saa alati sos - abistajat otsida ega leida, kui isiklik abistaja, kes ongi parajasti tööl ja kellega on kokkulepitud,kuid ometi ütlevad viimasel minutil ütlevad, et ei saa tulla tööle. Saan aru sellest siis, kui tervis ei ole hea või muud sellist. On asju, millest on arusaada raske - kuid eks igaühel on oma elu - olu... ja tööl käimine on samuti sügavalt isiklik.

Töökuulutusega tegelen pärast homsest.
Praegu tunnen, et ei jaksa enam midagi teha...

Homme olen siiski ilusti ja kenasti Rakkes. 
Jälle tuleb mulle appi Kristi.
Olen tõesti tänulik, et mu ellu on selline soe ja mõistev nagu Kristi! Kes lihtsalt jookseb alati appi...

Simunasse jääb ka näitus üles.
Sealgi oli täna pisike segadus. Mina teadsin, et seal on näitus kuu. Mary mõtles, et kaks kuud... Aga kuna sain uuemad maalid kätte, siis Rakke saabki teha täiesti uue näituse. Nii saab näitus ka Simuna rahvamajja. Kusjuures Simuna näitusesaal - kohvik muutub pühapäeval valimisjaoskonnaks. Seega kõik valima tulijad näevad ka mu maale. Seda juhtub küll elus arvatavasti harva!!!

Uute maalidega näituse kujundamine saab mullegi põnev...

Järjest rohkem usun, et inglid hoiavad. Või kui usud lollikindlalt, et kõik lähebki hästi, on see, mida peabki uskuma... Alla anda oleks kõige kergem, kuid see ei oleks minulik...

Kommentaare ei ole: