neljapäev, mai 30, 2019

Juba homme ERM-is

ERM-is homme kell 16.00 toimub näituse "Julgus elada" avamine.


Alles  üleeile hilisõhtul sain korraldajalt avamise info.
Olen aus, sest ka ausus on julgus elamise juures, mulle kui osavõtja kunstnikule tuli kiirelt hiline näituse reklaam vähekene ootamatult, sest teadsin, et näituse avamine on juuni alguses ning ootasin juba reklaami ammu - ammu.🙂 Vaatamata vähesele reklaamile tulge avamisele 😍

Kuigi mul endal on kuidagi ebalev tunne nagu ei oleks see päris see näitus, mida olen ootanud andmaks tagaplaaniski  endast parima. Millegipärast tunnen end oma näituste ajaloos esmakordselt veidralt üleliigsena... Isegi auväärne näitusekoht ei rõõmusta mind täna...  Homme olen ERM-is kohal ja naeratan. 

Hea on see, et Nõmmel näitus lükkus edasi, muidu peaks olema homme mind hoopis kaks...

 Näitus jääb ERM´i 30. juunini.Näituse raames peaks toimuma minugi töötuba, mille toimumise aega täpsustan otsekohe, kui ma isegi kindlalt teada saan. Kui üldse  toimub. Siiani ei ole seda öeldud. Kuigi olen oma töötoa info ja reklaami ammu ära saatnud...


Kommentaare ei ole: