neljapäev, mai 02, 2019

UPS - Kuldvõtmekesest kasu

Sain teada facebooki sõbralt Kristiinalt, et mu isikliku abistaja teenuse kogumik liigub praegu Tervishoiu Kõrgkooli tunnis ringi 😊 (http://www.tiiajarvpold.ee/p/isiklik-abistaja.html leiate kogumikku ka  siit mu leheltki)

Mul on tõesti hea meel, et kogumik ei ole ununenud seal ning on ehk natuke kasugi temast!
On tunne nagu oleksin tõepoolest juba väikese õpiku autor ja IAT spetsialist... 😋 Iseenda kogemuste kaudu.

Kui leiaksin hetkel uue isikliku abistaja ka veel, siis oleksin oma elu - oluga rahul väga. Hetkel on keeruline hetk. Saan appi paluda aeg - ajalt vaid Kristit, kindlasti arvestama pean tema isikliku elu - oluga. Seega, minu kallid endised abistajad, kellel võimalus ja jaksu, äkki mõni päev võiksin teidki paluda, seni, kuni léian uue ja hea isikliku abistaja. Kirjutage ja heliśtage mulle. Riputan uued töökuulutused ka igale poole.


Kommentaare ei ole: