neljapäev, mai 16, 2019

Niisiis, jälle üks töö juures!!!

Ma kohe oskan ikka jälle külge tõmmada uusi asjaajamisi. Nagu neid  mul veel vähe oleks 😋
Nimelt,  ma olen jälle teistkorda oma maja KÜ juhatuses. Mind soovitasid ja küsisid, kas oleksin nõus,  mitu inimesed... Olen  viimastel kuudel olnud suhteliselt palju maja asjadega kursis ja tegelenud. Ometi tuli tänane otsus mulle endalegi veidi ootamatult.
Kuid mulle on siiski  kodumaja renoveerimine südameasjaks saanud. Soovin tõesti, et tondilossist saab ilus ja kena loss keset Kaagveret.😀

On hea mõelda, et maja  inimesed usaldavad mind.

Ja fonoluku lausa soovitati nõudlikult mul siiski välja ajada.

Veel. Facebookis mu sõbranna kaudu sattus mu blogi lugu  võrdõigusvoliniku Liisa Paskota  kätte.
Igatahes hetkel on kindel, nagu mina teadsin, on fonolukk abikõlbik...
https://www.riigiteataja.ee/akt/128022018002?leiaKehtiv&fbclid=IwAR3nneZ-OlFlT1LWxkcg5CNY2jSjFSvUySeGkQJOXQQiGC1z9cS4a9Fh9LI , https://www.sm.ee/et/uudised/vallad-ja-linnad-saavad-taotleda-toetust-erivajadusega-inimeste-kodu-kohandamiseks?fbclid=IwAR0nI8WIVQfLSCOzTPAgwvgtaZjxUfwesa1Aa1Yirjk2GtJJdGNMkABDprY

Võib - olla ei ole mul nägemispuuet... Kuid siis on ka midagi totaalselt miskit valesti, kui ainult ühele puudele on fonolukk abikõlblik...

Kuskil keegi on fonoluku abikõlblikusga lihtsalt apsaka teinud...
Arvan sedasi.

Kommentaare ei ole: