reede, mai 24, 2019

Minu vana...

täna 105 sünni - aastapäev 💖   Ikka ja jälle mõtlen oma elu järele nagu õpetas mind 11 aastat vanaema, kui ma olin pisut paha või jonnakas... Teist vana soovitust olen ka siiani meeles pidanud - kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.
Samas   õpetas vana mu emme ja papaga viisakalt lollusi tegema ning ka nende eest vastutama. 😂😍

Olen uhke ja õnnelik, et olen sellise  vanaemale lapselaps.

Minu hingel on kaks vana unistust, mida ta ei jõudnud ellu viia... Mida mäletan, mida võiksin ellu viia lõppude lõpuks. 1. Vana unistas Indias käia... 2. ´Vana tahtis joonistada sirelikarva hobust mustal  taustal. Seda viimast unistust olen mõelnud ammu joonistada või maalida, kui leian hobuse... 😉

Aitäh vana, et valvad mind siiani, kus sa iganes oled... 😍

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

No valged sirelid on ju ka olemas, nii et see teise unistuse täitmine võimatu polegi

tiia ütles ...

Just, mõtlen, et ehk vana mõtleski valget hobust...