kolmapäev, mai 01, 2019

Volbriöö video - ise tehtud, hästi tehtud

Mässasime video montaaziga midagi poole neljani öösel.
Valmis sai video!
Meil Kristiga on see esimene minivideo, mis läheb loodetavasti avalikkuse ette. Hooandja projekti. Mina nägin palju vähem vaeva. Kristi tegi montaazi, pani kokku, isegi subtiitrid alla... Mina seda muidugi oma silmaga ei näinud, kuidas Kristi telefonis toimetas. Olime mõlemad omaenda kodudes, kuid meid sidus facebooki messenger...

Arvutasin kokku, et video tegemisele kulus umbes kümme tundi... Ei ole lihtne töö!
Mina olen väga rahul  tulemusena. Seda enam, et see on tõesti esimene video, mis on küllalt tähtis . Mis peab hoogu juurde andma...

Usutavasti mina ja Kristi saime tegemisestki hoogu juurde. Ära tegime - see on juba midagi edaspidiseks!

Loodetavasti Hooandja kampaania, mis  lähiajal peaks algama,  läheb hästi.

Uus kogemus igal juhul. Juba algus on hoopis teistsugune - loov - kui kirjutada tavaline kuiv projekt...

Kommentaare ei ole: