esmaspäev, mai 20, 2019

Tähtede seis on hea!!!

Usun nüüd, et olengi leidnud uued isiklikud abistajad. Kogunisti kolm. Ei leidnud ja ei leidnud, kuid ühekorraga  on kolm. Tõsi, ühe tüdrukuga kohtun alles homme hommikul... Mul on küll tunne, et temagi jääb. Oleme suhtlenud üle nädala kirjadega...

Täna käis töövestlusel Marili.
Juba mõned päevad,  mõned tunnid on juba tööl käinud Mariliis. Teda tunnen hetkel kõige kauem ja rohkem. Võin öelda juba, et Mariliis on minu inimene.

Usun ja loodan, et teistestki saavad minu inimesed...
Ise naeran omaette, et nimed on väga sarnased... Hea on, kui ma ei ajaks nimesid segi. Küllap suudangi mitte segi ajada.  Onju ennemgi olnud hästi sarnaseid nimesid. Ja ma ei mäletagi, et oleksin mõnele tüdrukule vale nime öelnud... Õnneks.

Arvastavasti võtan töökuulutused kõik ära. Olen saanud tüdrukud, keda otsisin mitu kuud. Loodan, et ma ei hõiska enne õhtut!!! Sülitan 3 x üle vasaku õla...

Luban endale nauditavat suve, kus saan teha kõike, mida soovin ja plaanin.


Kommentaare ei ole: