kolmapäev, september 18, 2019

Juba kuu aja pärast...

Vaatasin just Suud puhtaks, kus räägiti ärevusest
Jällegi mõtlemapanev, kuigi... Mina mõtlesin kohe omaette psühhodraama meetodidele, milledega saaks samm - sammult vaatleda, kust ärevust tuleb ja midagi palju positiivsemaks.  Tihtilugu on inimesel iseenda mõtetega palju ära teha... Vahel siiski vaja ravimeid, kuid ... Veel on vaja ärevust kindlasti mõista. Ja ka tähele  panna

Me Maarjaga tegeleme mõistmise  mõistmisega juba mõnda aega.  Minul on küll ärevust, kuidas meil seekord Avatul Laval saab olema.

 Avatud Lava toimub 17.oktoobril kell 18.00-21.00 Poka Sotsiaalkeskuses. 

Avatud Lava töötoa nimeks sai "Loov mõistmine". Meie arvates ei toimi ilma mõistmiseta ükski suhe inimeste vahel - ei perekonnas ega ametlikes suhetes, ükskõik, kas elame vallas või linnas, kas oleme erivajadustega või nö tavainimesed, või mis rahvusest me oleme. Üksteisemõistmine on kogukonnas väga vajalik. Usume, et mõistmist saab õppida ja iseendas kasvatada just positiivses võtmes ning et psühhodraama on suurepärane vahend enesearenguks ja mõistmise õppimiseks. Avatud Laval räägime natuke psühhodraama ajaloost ja teeme tutvustavaid harjutusi, sest psühhodraama on tegevuslik meetod.


PS  Päris ausalt tean, mis on ärevust. Elus on seda mul küll ja veel. On olnud neidki hetki, kus segas mind... Ega ma ei ole sellest väga rääkinud. Nüüd on see ebameeldiv tunne positiivne mulle. Olen mõistnud, millest ta tuleb... Vahel on vajagi, siis tean vähemasti, et elan kõikide tunnetega... Sellest mõnikord teinekord pikemalt.

Kommentaare ei ole: