laupäev, september 14, 2019

Töövarjupäev...

Mu postkasti potsatas Tagasi kooli reklaam,  et tuleb töövarjupäev novembris.
Mõeldud. Tehtud. Pakutud.
Isikliku abistajale töövarjupäev. Usutavasti mõnele pakub huvi... Kui ei, siis ei... Kuid mina mõtlen, et noored võiksid ja peaksid pisut teistsuguse tööga ka kokku puutuma. Kas  isikliku abistaja töö ongi teistsugusem kui teised tööd...
Valikutes ei olnudki sotsiaal ega meditsiini valdkonna töövarju - minu meelest kurb. Nuputasin tükk aega, mille alla panen isikliku abistaja... Teenindus valdkond sobis kõige rohkem.

Mul on nüüd kaks kuud aega mõelda väga vahvat ja põnevat päeva, kus saab töövarjuna olla.,

Olen arvamusel, et sotsiaaltöötajad ja teised ametnikud, õppejõud ja õpetajad võiksid/peaksid vähemasti ühel päevalgi töövarjuna kogema isikliku abistaja töö olemist - siis saaks mõni asi hoopis selgemaks ja rohkem mõistvamaks, kaoks kardetav piir erivajadustega ja erivajadusteta inimeste vahel....


Kommentaare ei ole: