pühapäev, september 29, 2019

Vunki mano pilte veel

Esimestest hetkedest


Mina oma ideega.
Seintele pandi kõik  ideed. Inimesed said valida, mis idee kõige rohkem paelub ja kõnetab ning jääda sinna meeskonda ideid edasi areneda. Sai ka värvilisi soovitusi jm jätta.

Ausalt ma ei uskunud, et mu idee saab suhteliselt palju poolehoidu. Lootsin ja arvestasin vähemaga. Sain ka vastukaja sõnaliselt. Mind tuldi enne suurt tööd tänamagi oma julguse eest. Minu jaoks hea üllatus.

Enne seda oli idee esitlus 3 minutit. Rääkisin spontaalselt. (Olen vist harjunud esinema juba!) Lõpetasin isegi alla 3 minuti... Mirjam tegi ka tõlkimst super hästi ja täpselt, kuigi ta ei teadnudki, mida räägin. Ta oli näinud vaid slaide.


Iga meeskond sai endale klassi. Meie kolisime küll teise klassi, sest esimese klassis oli kaks lävepakku ühel uksel. Paha oli  liikuda. Jüril ja mul ka...

Võru Gümnaasium  on aga hästi ligipääsetav. Mind hakkas huvitavama, kas koolis erivajadustega õpilasi on... Ma ei saanudki seda kellegilt küsida...

Kõige lahedan on see, et õpilased said reede õppimisvabapäeva. Läksid väljasõidule.

Koolimaja oli 48 tundi loometalgude inimeste oma.


Neljapäev vastu reedet, keskööl, enne Tamula hotelli minemist.

Kommentaare ei ole: