kolmapäev, september 18, 2019

Minu raamat on nüüd...

... ka TTÜ Raamatukogus.
Mu  sõbranna kandis seal raamatu "Kohvi jalaga, palun..." arvuti süsteemi, et lugejad näeksid...
Minul on plaan ja soov kinkida vähemasti üks raamat neisse raamatukogudesse, kus on olnud mu näitus... Aega mööda...

Varsti pakun raamatut ka poodi. Võtan hoogu. Usun, et kui miskit hästi teha, siis peab iseendas olema väga hea tunne. Väga hea tundega tegemisel tuleb peaaegu alati hea positiivne tulemus... Siiani on olnud küll see hea tunne, kuid puudub üks gramm... Ma isegi ei tea, mis mu südamehääles puudub veel... Või lihtsalt on tähtede seis selline 😋, et hoogu napib...

Aga kui keegi soovib praegu kohe raamatut lugeda, siis  saab minult küsida ja osta. Kirjutage - helistage mulle. Lepime kokku, kuidas saadan raamatu või mõtleme miski muud välja. Raamatu hind 15 EUR. Lisaks soovi korral raamatusse minult autogramm! Senini on saanud kõik lugejad saanud raamatud autogrammiga...😉

Veel pani Alar mulle südamele, et peaksin pakkuma raamatut järjejutuna kuhugile...  Mõtlen sellele ka.

Oktoobri lõpus olen külaline kirjutajana Lihula raamatukogus. Eelmise aasta kevadel olin näitusega seal...

28. septembril peaksin Tallinnas.
Ka Võrru  Loometalgudele võtan  mõned raamatud kaasa...

Püüan praegu kõikjale kaasa võtta mõned raamatud. Igaks elujuhtumiks!

Kommentaare ei ole: