neljapäev, august 19, 2021

Ehee...

     Mul on tunne, sügisel - talvel on mul loovalt tööd küllaga.  😊💖 See on vaid tõesti positiivne. Raamatu soovijad - saajad, kes on juba mu raamatu läbi jõudnud lugeda, on avaldanud soovi veel miskit lugeda minult... 

Aitäh raamatu "Kohvi jalaga, palun..." väga heade vastukajade eest.
Puhas rõõm on olnud neid lugeda.
Kuigi vahel ka uskumatu... Ma ei soovi end kangelasena... Sest elan ainult iseendana oma elu. Usun, et just see paelubki inimesi... Mul on hea meel, kui hakatakse mind lugedes mõistma, et igaühe elu on omaette väärtus.

Kui keegi veel ei tea, mis raamatus kirjutan, siis on võimalus raamatut osta minult ja lugeda. 😀

Järgmine raamat tuleb ka. 
Ehk selles kirjutan hoopiski, kuidas hakkasin laulma... 
Täna  usun ja seda usub Germangi, et järgmisel tema lauluõpilastel kontserdil võiksin minagi laulda... 25. augustil loen luulet. Kes tahab väga tulla, saab pileti broneerida.

Kommentaare ei ole: