kolmapäev, august 25, 2021

Lauldes ei vaja ma tõlki!!!

 Selle avastasin endale Germani lauluõpilaste kontserdil - lauldes ei vajaks tõlki. 😊😉

Oli hästi mõnus kontsert. Mõnus olemine. Jõudsin  hilinemisega ka proovi. Sain teistega kooris hääle harjutusi teha - see oli hoopis uut mulle. Ja nüüd tean täpselt , et mulle pole kordagi German hinnaalandust ehk kergemini teinud, ma ei tea, kuid millegipärast vahel olen mõelnud nii... Vist ikka oma hääle ja kõnepuude tõttu. Samas teadsin, et German on super , kes oskab... Täna sain kinnitust, et puue ei loe, kõik muu loeb. 

Ma pole varem näinud õpetajat, kes kogu keha ja hingega iga õpilasele kaasa elab... German tegi seda. Sellest oli ja on mul imeliselt palju õppida.

Oma luuletusega lugemisega ei jäänud ma ise rahule. Hääl vajus ära... Lihtsalt rääkimine oli mul parem häälekõla... See tähendab , trenn häälega. Ja siis laulan ka ükskord kontserdil.

Pildid hiljem... 

Homme Pärnu. Kõik on hästi.

Aitäh Mirjam ja Ants.

Kommentaare ei ole: