teisipäev, august 24, 2021

Väga super päev

 Hommikust alates üllatused. 

Kõik eraelu ei ole avalik. See ongi minu oma elu.

Homme siis on Germani õpilaste kontsert. Kuigi mina loen vaid oma luulet, on mul pabin sees. Olen  küll palju esinenud, kuid mitte kontserdil 😉 Oma luulet ei ole ka rahva ees lugenud... Meil on küll väike kontsert, kuid siiski minu jaoks uus loov väljakutse.

Veel rohkem on  pabin Pärnu sõidu pärast... See vist mulle omaks saanud läbi aegade, et viimasel minutil ei ole nagu ühtki autot ...     Õnneks on homme veel mõelda, kuidas paremini teha ja kellega minna. Kui keegi loeb ja läheb neljapäev Tartust Pärnu, andke palun igaks juhuks privaatselt teada, kas või sõnumiga 5529317. Internetist ja arvutist olen homme päeval kaugemal.

Loodan ja usun , et tuleb veel kaks super head päeva💖

Kommentaare ei ole: