esmaspäev, august 09, 2021

Raamatude vahetamine

 

Kaks inspireerivad inimest vahetasid omavahel enda raamatut. Mina andsin Williamile oma raamatu "Kohvi jalaga, palun..." ja  tema mulle oma raamatu "Mees". 

 Kohtumine oli meil mõttes juba ammu, kuid ma arvasin,  et mõteteisse see jääbki... Üllatusin, kui üleeile ütles William , et saab tullagi... 

Praegusel keerulisel ajal on soov mõelda sügavuti ja leida nii öelda enda moodi mõtlejaid ja julgustajaid,  et elada on kõigele vaatamata hea ja vahva. Olla iseenda moodi. Elada oma elu. 
Vähemasti mina soovin nii, et üldse elus ja hingeliselt terve püsida. 

Minagi olen küllap mõnele julguse ja energia allikaks. Vaatamata, kas mõtlen sellele või mitte. Elan oma elu. Elan sellisena nagu olen.


Kuid ka mina vajan vahetevahel säravaid inspireerivaid inimeste hingi.  Ühe sellise hinge olen leidnud Williami näol.  Ta mõtteid elust panevad kaasa mõtlema mind. Loomulikultt kõik mõeldud mõtted ei saagi olla ühesugused mitte kellegagi, Kuid üks on päris kindel - kõik hinged igatsevad armastust ja oma valgustatud elu head elamist. Et suuda teistelegi anda endast parim, mida nad vajavad... 
Loojad oleme kõik. Igaüks erinevalt. Endaks jäädes. 

Olen tänulik, et üle aasta olen saanud kohtuda mitmete lahedate inimestega. Nad on suutnud oma jälje jätta mu südamesse. Usun, et mina neile ka.

Kommentaare ei ole: