pühapäev, september 26, 2021

Armastus on hea asi!

 Selle nädala kokkuvõte võiks olla: Armastus on hea asi.

Igas asjas ja toimetuses, mida teha, on armastus hea asi. 
Igas suhtlemises, mis elus tuleb teha, on armastus hea asi.
Igas hetkes on armastus hea asi.

Kui tihti nii mõeldakse... Selle äratundmine muudab paljugi... Usun, nii mõelda nõuab kogunisti julgust. Kuulen pidevalt igaltpoolt, kui tohutult on muret ja hirme, õpime nagu negatiivsusega toime tulema, sest teisiti nagu ei saaks... Aga unustatakse samas, kui lihtne on armastusest rääkimine ja või kui lihtne mõeldagi... Kuidas kõik taandub siiski vaid armastusele... 

Eile laulutunnis naeratasin...  Meenus ammune sügis, mil olin hullupööra õnnelik. Ma ei öelnud täpselt , miks naeratasin keset laulu nii, et kõik hetkeks läks sassi. German naeratas kavalalt vastu: "Armastus on hea asi..." 

Küllap mu silmad "reetsid" mind...
Olen õppinud silmade keelt. Nüüd pisut teistmoodi. Silmade kaudu on isegi avada end oma unistustele...  Silmadega tunnetada hääle voolamist enda seest... Teadsin palju, mida silmadega saab teha, kuid nüüd tean veel rohkem. Silmad on tõepoolest südame või hinge peegel. 

Aga see nädal on olnud hea. 
Õunamahlane ja moosine. Ülimalt mõnsad lõhnad elamises. 
Mul on järjekordne uus isiklik abistaja Laura. Teine Laura isiklikke abistajate reas. 
Esimese Lauraga kohtusin ammu - ammu... Täpselt siis, kui pidin minema tv-sse oma esimest raamatut esitlema, ja Laura tuli mind poiste palvel -  mul olid Vamps ja Rainer abistajad - meikima ja  jäigi kauaks ajaks isiklikuks abistajaks. Esimese Lauraga käisin kolm aastat psühhodraamat õppimas ja meil oli tohutult nalja ja naeru kui ka asjalikke hetki. 
Mul on jälle üle kolme - nelja aasta väga noored tüdrukud isiklikuteks abistajateks. See hea. Ei ole endal aega vananeda. Mitte, et ma vananeksin. Hing ikka ja alati noor. 
Endised  abistajad lähevad oma eluga edasi nagu minagi. Usutavasti ja loodetavasti ikka ühel ilusal hetkel kohtume taas. Elu on seda ju tuhandeid kordi näidanud. 

    Armastada tuleb vaid.  Siis hea. 
Ka kõige keerulisem aeg ja olukord. 

Śel teemal võib lõpmatult rääkida ja mõelda.
Jätkan kindlasti...


 

Kommentaare ei ole: