pühapäev, september 19, 2021

Sisemised kristallid...

 ... on vägev ja  vajalik teada, et hinges on need. 

Olles psühholoogiat õppinud, ei mõistnud tegelikult paljusid asju... Nüüd kuulates - uurides - lugedes laiemalt universumist tunduvad mõned keerulised küsimused väga lihtsad.  

Mulle tundub, et inimene ise teeb elu - olu keerulisemaks. Oma olemuse raskesti mõistetavaks. Sest on unaruse jäänud hing... Hingedest on minimaalsest räägitud.  Mu meelest. Keha ja vaim... 

Nüüd aasta pooleteisega olen rohkem püüdnud mõista seda, mida olen igatsenud ammuilma mõista. Ja  see mõistmine tuleb aina juurde. Selles õppimises ei mõtle hinnetele või diplomile. See on tõepoolest iseendale ning iseenda kaudu loodetavasti siiralt teistele... Kui mitte teistelegi, siis on see kindlasti vajalik ja kasulik endale. 

Tänane teema tuli mul "Valgust kanalist". Mulle meeldib näiteks Kaia - Liisa.

Eks nendel teemadel, mis puudutavad universumit, on tulnud tegijaid lugematul arvul. Või ei ole ennem lihtsalt tähelepanud, et "teistmoodi" inimesi nii palju on. See võib ka olla. Arvan, et siingi kehtib reegel: kõikidega ei saa alati üksmeeles olla, kuid suhtu kõikidesse lugupidavalt ja sõbralikult.  Hinged teevad lihtsalt oma tööd... Ja usalda omaenda tunnet, et kohtuda mõnega neist,

Mul on  olnud läbi elu võimalusi kohtuda eriliste inimhingedega. See hea. Võin olla tänulik.

Kommentaare ei ole: