kolmapäev, september 29, 2021

Avatud Lava 14. oktoobril Pokal Sotsiaalteenuste Keskuses

 Mina, Tiia Järvpõld (PD rakendaja) ja Maarja Kaplinski (PD grupijuht) viime läbi Avatud Lava töötuba  Sotsiaalteenuste Keskuses Pokal, Kastre vallas 14. oktoobril kell 18.00

Avatud Lava on TASUTA.

Palume registreeruda Tartu Psühhodraama Instituudi kodulehel, otsides meie töötoa üles https://psyhhodraama.ee/koolituskalender/avatud-lava-2021 . Kui kellelgi on transpordiga probleem, siis palun kirjutage meile tmloovus@gmail.com ning leiame lahenduse.

Võite tulla kohale spontaanselt algus ajaks ilma registreerimata.

NB Sotsiaalteenuste Keskus on ligipääsetav ratastoolides inimestele.

Meie Avatud Lava töötoa alapealkiri võiks olla "Särav hing hullus maailmas". Sel aastal  on Avatud Lava töötoad ühise pealkirjaga "Kohtumised iseenda ja teistega" kõikjal Eestis. Sest selle aasta teemaks on kohtumine - kohtudes teistega kohtume iseendaga. Psühholoogilisele tervisele pühendatud. Psühhiliselt terve inimene hoolitseb kindlasti enda vaimse tervise ja hinge eest hoolitseda Üheks põnevaks võimaluseks, kuidas seda paremini teha,   on psühhodraama

 Psühhodraama on meetod, mida kasutatakse väga laialt professionaalses keskkonnas vaimse tervise teemadega tegelemiseks. Samavõrd kasulik ja rakendatav on see aga ka igapäevases elus. Töötoas pakutaksegi ülevaadet põhiteemadest ja meetoditest koos praktilise kogemusega, millest iga osaleja saab midagi oma ellu kaasa võtta.

Tartu Psühhodraama Instituut on koostöös Põhjamaade kolleegidega Avatud Lava nimelisi töötubasid pakkunud iga aasta oktoobris juba alates 2013. aastast.
Mina ja Maarja teeme Avatud Lava 7 korda.
Käesoleval aastal toimuvad Avatud Lavad14. oktoobril Soomes, Eestis, Lätis, Rootsis, Norras, Taanis ja Valgevenes.

Meiegi töötoa läbinu teab:
Mis on psühhodraama ning kuidas see toimib?
Kuidas kohtumine teistega saab mõjutada psühholoogilist heaolu?
Kuidas enda vaimset tervist hoida, sh kuidas läbipõlemist ennetada?

Meiegi töötuppa on mõeldud kõigile huvilistele, et teha esmatutvust tegevuslike enesearenduse meetoditega või uuendada vana armastust psühhodraama vastu.

Meiegi töötuba on kogemuspõhine – st kasutatakse erinevaid harjutusi ja grupi- ning individuaalseid tegevusi koos lühiloenguga põhiteooriast.

Loodame, et töötoast lahkudes on osalejatel pisutki rohkem julgust rahulolevat kuulata südamehäält, et tulemusrikkamalt ja õnnelikumalt oma elu juhtida soovitud suunas.

Rõõmsakohtumiseni😊💗

Kommentaare ei ole: